Davut BIÇAKCI - Okul Müdürü

1967 Kahramanmaraş- Andırın doğumludur. 1986 Fırat üniversitesi Fen  Edebiyat  Fakültesi Sosyoloji Bölümü  mezunudur .Ocak 1987´de öğretmenliğe başladı. Daha önce Yozgat, Kahramanmaraş ,Diyarbakır, Adana,Osmaniye, Bursa ve Ankara´nın çeşitli liselerinde felsefe öğretmenliği  müdür yardımcılığı. müdür başyardımcılığı, kurucu müdürlük ve müdür vekilliği yaptı.

Eylül 2021´de Pursaklar Kocalar Anadolu İmam Hatip lisesi´ne okul müdürü olarak atandı ve halen bu görevini devam ettirmektedir. Evli ve üç çocuk babasıdır. Okumayı . düşünmeyı, sorgulamayı sever . Siyaset, spor ve  sanat ilgi alanına girmektedir. Eğitim aşığı bir insan olarak  gençlerimizi, çocuklarımızı, öğrencilerimizi; milli ve manevi  değerlerimizi  iyi bilen-hisseden, vatanına ve milletine gönülden bağlı, temiz, saygılı, ahlaklı,bilgili ve becerilerle donanmış, hedefi olan, özgüvenli, çalışkan bireyler olarak yetiştirmek gayretiyle görevine devam etmektedir.

(505) 629 6432 Eposta